Terug naar overzicht  

Bocage te Echt

 

Bouwkavels Bocage Echt te koop!

Start verkoop bouwkavels Bocage

Er is gestart met de verkoop van twaalf ruime bouwkavels in Bocage. Op deze kavels heeft u de vrijheid om uw eigen droomhuis te realiseren: van modern tot landelijk, veel is mogelijk!                                                                                                                                                               

Vrij en groen wonen

Bocage ligt in het zuidoosten van Echt, daar waar het dorpse karakter overgaat in het groene landschap. Een aantrekkelijk gebied om te wonen, werken en recreëren. Echt is goed bereikbaar met een eigen NS-station en op slechts enkele autominuten van de A2 en A73. Ook wandelt u binnen 10 minuten vanuit Bocage naar het prachtige natuurgebied De Doort.

Ontwikkelingen Bocage

Naast de startverkoop van de bouwkavels is er ook gestart met de aanleg van de definitieve verharding en beplanting in de Steenhouwerstraat en Oude Trambaan (eerste fase Bocage). Tevens komen binnenkort 9 nieuwbouwwoningen te koop waaronder vrijstaand geschakelde woningen en twee-onder-één kap woningen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Bocage, of bent u geïnteresseerd in een bouwkavel of  nieuwbouwwoning op deze locatie? Neem dan contact op met makelaar Jack Frenken via 0475 - 335 225 of  info@jackfrenken.nl. U vindt ook meer informatie op www.bocage.nl en op www.facebook.com/bocage.Bocage Echt bouwkavels

 Onderschrift: Plattegrond van de bouwkavels (geel omlijnd) die te koop zijn in Bocage.Auteur Jack Frenken makelaars en adviseurs